Cuma

Netflix'teki Favori Gezi Programım ve Yeni Keşiflerim

1- Jack Whitehall: Travels with my father 

Jack Whitehall's Travels With My Father | Tiger Aspect Productions

Netflix'te 3 sezon ile final yapan gezi programı benim favori programım oldu. İngiliz komedyen Jack Whitehall dünya turuna çıkıyor ve yanına babasını da alıyor. Eğlenceli gözüken bu yolculuk bazen babası ile yaşadığı komik durumlarla çok daha eğlenceli hale geliyor. 2. sezondaki İstanbul gezileriyle Türkiye'ye de gelen ikilinin keyifli maceralarını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Eminim çok güleceksiniz.

2- Conan without borders 

Conan Without Borders | Netflix       CONAN Without Borders - Emmy Awards, Nominations and Wins ... 

Gelelim keşiflerime. Amerikalı ünlü şovmen Conan O'brien Küba'dan başlayarak dünya turuna çıkıyor. Conan'ın tv şovlarını zevkle takip ederim zaten ve ilk bölüm de hoşuma gitti. Listenize ekleyin derim.

3- Breakfast, Lunch&Dinner

Is Breakfast, Lunch & Dinner: Season 1 (2019) on Netflix Italy?

Şef David Chang Vancouver'den başlayarak her bölüm farklı bir ünlü ile şehir şehir gezip oraya özgü yemekleri tadıyor. Tabi bunu kendi tarzına uygun yapıyor. Yemek gezilerin vazgeçilmez bir parçası o yüzden bu seçenek yemek tutkunları için de bir alternatif olabilir.

4- Dark Tourist/ Kara Turist

Kara Turist | Netflix Resmi Sitesi

Listeniz için bu sefer korkunç bir alternatifle geliyorum. Kara turist. Kara turizm ya da Hüzün turizmi; savaş bölgeleri, kimsenin giremeyeceği bölgeler, karanlık ritüeller yapılan ayin yerleri gibi çeşitli destinasyonlara yapılan turistik seyahat anlamına geliyor. Yeni Zelandalı gazeteci David Farrier bu ilginç bölgelere gidiyor ve bu macerasını belgesele dönüştürüyor. Her bölümde bir başka korkunç yere giden Farrier ile ilginç bir deneyim yaşamak isteyenler için ideal bir belgesel bu. Göz atmakta fayda var. 
İlginç bir nokta ise Farrier, Kıbrıs'taki Kapalı Maraş bölgesine gitmiş fakat hayli zorlu durumlarla karşılaşmış ve belgeselini tam istediği gibi çekememiş. Maraş, Akdeniz'in Las Vegas'ı kabul edilen ve daha sonra hayalet şehre dönen bir şehir ve KKTC sınırları içerisinde yer alıyor.

                                                                                                                          Gittim Ben😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder